SHOQATA E TREGTIMIT TË TITUJVE NË SHQIPËRI

Ngjarje

ASTA kryeson Rrjetin Shqiptar për Edukimin Financiar

Sep

25

25.09.2019 - Mbledhja e gjashtë e Rrjetit Shqiptar për Edukimin Financiar, u zhvillua sot nën kryesinë e Shoqatës së Tregtimit të Titujve në Shqipëri (ASTA).

Lexo më shumë

ASTA pjesë e konferencës së dytë kombëtare të Edukimit Financiar

May

27

24.05.2019 - Shoqata e Tregtimit të Titujve në Shqipëri ishte pjesë e organizimit të konferencës së dytë kombëtare “Edukimi Financiar” të Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare.

Lexo më shumë

Edukim financiar për mësuesit e ekonomisë dhe të rinjtë

Mar

29

29.03.2019 - Si pjesë e misionit të saj për edukimin mbi tregjet financiare, Shoqata e Tregtimit të Titujve në Shqipëri (ASTA) nisi një cikël trajnimesh me mësuesit e lëndës së ekonomisë në shkolla

Lexo më shumë

Fëmijët e Blliçës falenderojnë për rindërtimin e kopshtit

Mar

15

15.03.2019 - Mbi 42 fëmijët e fshatit Blliçë në Dibër kanë tashmë një ambjent të përshtatshëm në kopshtin e tyre. Ky ishte një nga projektet e prezantuara në eventin “Rrathë dhurues” në fundin e vi

Lexo më shumë

Pages

Evente

S M T W T F S
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Rruga Ismail Qemali, pallati Green Park, kulla 1, kati 2-të, Tiranë, Shqipëri.
info@asta.al
+355682081438